Toimintamme on alkanut syyskuussa 2020. Yrityksemme tekee ajanvarauksia eri alojen yrityksille asiakastapaamisiin. Järjestämme puhelintapaamisten lisäksi myös live- ja verkkotapaamisia. Vuositasolla varaamme yli 15 000 asiakastapaamista.

Otamme uusia projekteja mielellämme soittoon. Palvelun ja soittorungon räätälöimme yhdessä yrityksen kanssa tarpeiden mukaiseksi.

Tiimissämme on tällä hetkellä 6 vakituista työntekijää ja 9 kevytyrittäjää. Työntekijämme ovat todella sitoutuneita ja motivoituneita. Kasvavana yrityksenä rekrytoimme koko ajan lisää soittajia. Kiinnitämme rekrytoinnissa huomiota siihen, että hyvä palvelun taso säilyy varmasti.

Miksi yritykset käyttävät meidän palveluita?

Suurin syy on tietenkin se, että yritys voi keskittyä olennaiseen, kun ajanvaraus on ulkoistettu ammattilaisille. Yrittäjällä säästyy aikaa oman, laskutettavan busineksen tekoon, kun ei tarvitse itse etsiä asiakkaita.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Ilpo Huotari, puh. 045 174 7050.

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt meille yritystukea
Tuensaaja: Call2U Oy
Hankkeen nimi ja numero: Tietoturva, 281200
Tuen määrä: 3 000 €
Julkinen kuvaus: Vakiintuneen yritystoiminnan kehittämistuki.
Toimenpide: asiakirjojen, toimintaohjeiden ja sopimuspohjien tarkastelu keskeisten tietoturvapuutosten kartoittamiseksi ja mahdollisten jatkotoimenpiteiden määrittämiseksi.
Yhteystiedot:
Call2U Oy
Ilpo Huotari
Ensiläntie 403 88900 KUHMO
045 1747050
ilpo@call2u.fi