Työntekijät kertovat työstään

LUUKAS

”Olen Luukas 23 vuotias ja tällä hetkellä opiskelen tradenomiksi kolmatta vuotta ja vapaa-ajalla harrastan jääkiekkoa.

Olen työskennellyt Call2u:lla huhtikuusta 2023 lähtien ja teen töitä etänä kotoa käsin. Minulla ei ollut aikaisempaa buukkaus kokemusta, mutta se ei ole ollut ongelma. Työnkuvaani kuuluu sopia puhelintapaamis aikoja toimeksiantajamme edustajien ja asiakkaiden välille.

Työn parhaat puolet on, että omalla tekemisellä pystyy vaikuttamaan palkkaan, saa itse päättää milloin soittelee ja tämä työ onnistuu opiskelujen kanssa oikein hyvin.”

PIRJO

”Pirjo täältä Seinäjoelta soittaa. Olen tehnyt useille vakuutusyhtiöille töitä, niin tiskissä, kuin edustajana sekä myös ajanvaraajana.

Callilla aloitin helmikuussa 2023. Soitan toimeksiantajamme kuluttaja-asiakas puolta enimmäkseen ja jonkin verran muita projekteja. Pidän tästä työstä, koska työkaverit on kivoja ja yleensä päivät aika rentoja.”

LINDA

”Olen Linda 29-vuotias ja asustelen Kainuussa. Aloitin Call2u:lla huhtikuussa 2022 rekry -koulutuksessa, jonka jälkeen jäinkin töihin ja sillä tiellä olen edelleen. Lähdin avoimin mielin kokeilemaan täysin eri alalta ja yllätyin positiivisesti.

Töitä teen etänä koneen välityksellä kotoa käsin, jossa minulla on rauhallinen työtila. Etätyöskentely on nykypäivänä mahtava juttu ja meillä on siihen hyvin järjestetyt puitteet työnantajan puolelta. Etätyö antaa työskentelyyn paljon joustoa.

Työ on itsenäistä mutta meillä on hyvä työnohjaus tiiviisti päivittäin ja Meets -palavereita useamman kerran viikkoon työyhteisön kanssa, jonka kautta meistä on tullut hyvinkin tuttu ja rento työporukka, jossa on hyvä olla. Meillä kehitytään yhdessä toinen toistaan kuunnellen.

Toimenkuvaani tällä hetkellä kuuluu pääsääntöisesti ajanvaraus yritys ja kuluttajapuolen asiakkaille sekä vahvistan varattuja tapaamisia. Näihin liittyy myös kirjausta.
Meillä on työkaluina selkeät työohjelmat käytössä.

Jokaisena työpäivänä saan työskennellä ihmisten kanssa ympäri Suomen, jonka koen olevan rikkaus ja asiakaskohtaamiset tekee joka päivästä erilaisen.
Pystyn vaikuttamaan joustavasti työaikoihin sekä työtuntimääriin itselleen sopivaksi, mikä on mahtavaa.”

JUHA

”Moro, olen Juha ja asun Sotkamossa. Callilla olen ollut joulukuusta 2022 lähtien ja soittelen kotoa käsin.

Soittoihini kuuluu koti- ja puhelintapaamiset eri toimeksiantajiemme edustajille. Parasta työssä on mielettömän hyvä työpoppoo, joustavat työajat ja voi tehdä töitä kotoa pitäen.”